Home Bedrijf invoering Rosen varietiesRosen export Ouze vridnenBedrijf afbeeldingen Externe verwerking Contacteer ous
Rozen varieteiten
  .Grootbloemige rozen
.Rozen (F)
.Klimrozen
.Miniatuurrozen
.Tree rosen
Seedling wood standard
 
steeg zaden op Internationaal niveau A verpakking standaard
steeg zaden op Internationaal niveau AA verpakking standaard
steeg zaden op Internationaal niveau AAA verpakking standaard

Externe verwerking

Ons bedrijf gebruikt om deel te nemen aan de uitwisseling activiteiten voor bloemen en planten in Nederland, Duitsland, Australi? en andere landen. We hebben ook een bezoek aan enkele bloem bedrijven en ze uitnodigen voor een bezoek aan onze productie uitvalsbasis om het opzetten van een stabiele relatie.

Met behulp van de lage productiekosten te fokken china rozen voor sommige buitenlandse bedrijven bloem. In het proces van productie, we sanitize de grond strikt ter waarborging van de hele selectie uit zaad steken (engrafting), plantgoed, en de opheffing in het gebied te wassen op die producten met een slechte groeiende trend.

Nu het percentage voor het bereiken van een internationale standaard op het niveau steken zaad geproduceerd door ons bedrijf is 60% tot 70% en dat van engrafting zaden is 80%.

Verwijzend naar de producten rassen uit ons bedrijf, we zeer volg de eisen die in de contracten. Bovendien zullen we elimineren de resterende zaden na de verkoop en verkopen nooit buiten en volgen strikt de regels voor nieuwe installaties rassen rechten.Copyright ©2008 Jinpeng Chinese Rose CO.,LTD Address:Nanyang, city, Henan Province ,China
E-mail: cnsujipe@hotmail.com Move Phone: 0086-13937552875 FAX:0086-377-63887569 Zip code:473000