Home Bedrijf invoering Rosen varietiesRosen export Ouze vridnenBedrijf afbeeldingen Externe verwerking Contacteer ous
Rozen varieteiten
  .Grootbloemige rozen
.Rozen (F)
.Klimrozen
.Miniatuurrozen
.Tree rosen
Seedling wood standard
 
steeg zaden op Internationaal niveau A verpakking standaard
steeg zaden op Internationaal niveau AA verpakking standaard
steeg zaden op Internationaal niveau AAA verpakking standaard

Company Profile

Jin Peng China steeg Co, Ltd is de grootste bloem bedrijf voor grootschalige aanplant en de verkoop voor China steeg zaad. Het bedrijf is gevestigd in Nan Yang, He Nan Province, die geschikt is voor een grootschalige aanplant van en de voedingsbodem voor China steeg vanwege de vruchtbare grond en de goede weersomstandigheden.De aanplant van grootte van het bedrijf is 800 mu en het bedrijf is voornamelijk geconcentreerd op het binnenbrengen, het fokken, en de ontwikkeling van het moderne China steeg. Verder is het bedrijf heeft ook een zeer gemoderniseerd China steeg verschillende display tuin, ikebana en engrafting voor China steeg, en zaad tuin.

De totale bloem rassen zijn meer dan 200 en de jaarlijkse bloemenmarkt productie van verschillende soorten is meer dan 10000000 stuks van zaden, zoals boom vorm rozen, rozen van grote bloemen, rozen (CI), de grond rozen, rozen (F), rozen (Min), En rozen van ikebana, enzovoort.

Sinds 2001, klanten uit Nederland, Duitsland, Japan, de VS, Engeland, Frankrijk, Polen en Libanon en andere landen gebruikt voor de betaling van een bezoek aan ons bedrijf.

Door de lage kosten voor de productie van China steeg in China, de meeste van de rozen zaden van ons bedrijf worden uitgevoerd (Chinese China steeg rassen en oude buitenlandse rassen) naar Europa en de Aziatische markten.

Het vervoer voor de export: door gebruik te maken van air-conditioning containers, is het mogelijk om plaats 100000-140000 stukken van gewassen china rozen in elke afzonderlijke container. Daarna China overzeese vervoer Group Co, Ltd zal verantwoordelijk zijn voor het transport van de goederen naar Qing Dao Habor door het gebruik van vrachtwagens en vervolgens de goederen wordt verscheept naar de wereld door de vrachtschepen via Qing Dao Habor. Daarnaast bieden wij ook de lucht zending volgens de wensen van de klanten.

Het certificaat voor uitvoer bedrijf: Het bedrijf heeft het certificaat voor de exporterende onderneming en plant Quarantine and Inspection certificaat afgegeven door China Entry & Exit Inspection and Quarantine Bureau.Copyright ©2008 Jinpeng Chinese Rose CO.,LTD Address:Nanyang, city, Henan Province ,China
E-mail: cnsujipe@hotmail.com Move Phone: 0086-13937552875 FAX:0086-377-63887569 Zip code:473000